Siirry sisältöön

Onko rakennustyömailla tarvittavia asioita, kuten kuormalavoja, järkeä myydä netissä?

Netistä ostaminen ja myyminen tulevat kokoajan yleisemmäksi. Kivijalkakaupat katoavat ja kauppa tapahtuu tulevaisuudessa pääosin netin välityksellä. Netin kautta tuotteita on helppo markkinoida, sillä yleensä kuluttajat tai yritykset etsivät juuri sitä mitä tarvitsevat.

Tämän takia hakukoneoptimointi ja google mainonta ovat hyvin tärkeitä, se että oma yritys yltää hakutuloksissa korkealle, takaa se parempia myyntejä sekä enemmän asiakkaita. Kontaktointi, postituslista ja uutiskirjeet ovat myös tärkeässä osassa netin kautta myymisessä. Ilman asiakkaita ei ole yritystä.

rakenna ja remontoi

Kaikkea kannattaa myydä netin puolella. Rakennustyömaille tarvittavat tuotteet, etenkin vähän pienemmät rakennustyömaat, voivat etsiä edullisia vaihtoehtoja suurten firmojen tarjonnan tilalle.
Mahdollisia asiakkaita voivat olla esimerkiksi omalle tontille rakentajat, joilla ei ole käytettävissä isoilta firmoilta tilattavia asioita.

Ei siis kannata heti perääntyä myyntiaikeista, asiakkaita voi tulla yllättävältäkin suunalta.
Täytyy sijoittaa rahaa tehdäkseen rahaa, muuten ei yritystä saa millään nousuun. Yrittämistä kannattaa aina pohtia siltä kantilta onko bisnes tuottoisa. Voiko sillä tienata elantonsa? Varmaa menestystä ei millään alalla voi taata, vaikka intoa yrittämiseen olisikin, sillä etenkin suomessa yrittäminen voi olla vaikeaa ja ei kannattavaa.

Uutena vai käytettynä

Otetaanpa esimerkiksi vaikka juurikin kuormalavat. Laita google hakuun kuormalavat netistä ja johan jo löytyy varaa mistä valita. Löytyy niin uusia lavoja myyviä firmoja, mutta käytettynä saattaa saada edullisemmin. Käytettyjä lavoja saattavat myydä myös firmat tai yksityiset henkilöt. Se mistä kukin kuormalavansa rakennusmaalle hankkii, on hankkijan omasta tyylistä kiinni. Uutena saa uutta uuden hinnalla, ja käytettynä säästät kuluissa, laatu ei välttämättä ole parhain.

Kannattaa katsoa kuuluuko kuljetus hintaan työmaalle asti. Voi myös olla että joudut itse noutamaan lavat, sen takia suosittelen vertaamaan eri firmoja tai yksityishenkilöitä ennen kuin ostat.

 

Rakennuskone

Täältä käytettyjä rakennuskoneita: http://www.huuto.net/osasto/rakentaminen/rakentaminen/koneet/521?utm_source=kepo&utm_medium=redirect&utm_campaign=shutdown

Kannattaako myydä netissä

Tottahan se kannattaa. Kaikki siirtyy pikkuhiljaa netin ihmeellisen maailman puolelle, niin myös kaupankäynti. Jos jotain tarvitsee hankkia kotiin tai töihin, on ensimmäinen pakka mistä asiakkaat katsovat internet. Jos olet itse perustamassa firmaa tai yksityishenkilönä myyt itsellesi tarpeetonta, onhan siinä suuremmat mahdollisuudet saada tuote kaupaksi, sillä netistä kuka tahansa voi löytää yrityksesi sivuille.

Nettiä kannattaa hyödyntää kaikin mahdollisin tavoin, onhan se sentään jokapäiväisessä käytössä, lähes jokaisella meistä. Puhelimen kautta netin selaaminen onnistuu nykyään näppärästi. Kukapa enää puhelinluetteloa selaa, joten älä tuhlaa aikaa ja rahaa ilmoittamalla keltaisilla sivuilla.

Traktori

Markkinointi

Panosta markkinointiin. Myit sitten kuormalavoja tai muuta mahdollista tavaraa mitä rakennustyömaat käyttöönsä kaipaavat. Markkinointi täytyy osata kohdistaa oikeille yrityksille, joten ole rohkeasti yhteydessä eri rakennustyömaiden tavaranhankkijoihin ja tee heille tarjous. Lähestymällä suoraan ja henkilökohtaisesti, myynnin onnistuminen on varmempaa.

Ota selvää heidän tarpeistaan ja tee ehdotus siitä mitä milläkin hinnalla olette valmiita tarjoamaan myytäviä tuotteitanne. Ottakaa kaikki hyöty irti ilmaisista markkinointi kanavista, kuten sosiaalisesta mediasta ja blogeista. Ilman markkinointia, tuotteet eivät myy ja asiakkaat eivät tiedä yrityksestä välttämättä ollenkaan.

Tärkeintä on saada yrityksen nimi tunnetuksi, näin asiakkaat etsivät ehkäpä juuri sinun yrityksesi nimellä googlesta kun tarvitsevat jotain rakennustyömaalleen. Markkinoi myös messuilla jos mahdollisesti budjetti siihen riittää. Näin saat kasvatettua postituslistaasi asiakkailla joille voit lähettää uutiskirjeitä, joissa tarjoat vaikka alennuksen ensiostosta.

Kovalla työllä ja yritteliäisyydellä firmasta voi tulla menestys, mutta aikaa se varmasti vie. Tärkeintä on kasvattaa omaa nimeä tunnettuna ja luotettavana yrityksenä. Sana leviää ja hyvällä maineella on merkitystä.

Vinkki myyntiin: http://www.huuto.net/osasto/rakentaminen/rakentaminen/koneet/521?utm_source=kepo&utm_medium=redirect&utm_campaign=shutdown